Interieur

Winnaars The Great Indoors Award bekend

De winnaars van The Great Indoors Award zijn in de Timmerfabriek in Maastricht bekendgemaakt. De internationale prijs voor het beste interieurontwerp ging dit jaar naar March Studio, i29 interior architects, Tatzu Nishi en Nezu Aymo architects in samenwerking met Superflex.

Het Australische March Studio won in de categorie Show & Sell met het ontwerp voor de winkels van het bedrijf Aesop in Parijs en Melbourne. De jury was erg te spreken over het veelzijdige gebruik van natuurlijke materialen in het interieur.

Architectenbureau i29 interior architects won in de categorie Concentrate & Cellebrate. Het Tribal-interieur viel in de prijzen door de warme uitstraling van het materiaal in de Amstelveense ruimte, vertelt de jury.

De categorie Serve & Facilitate werd gewonnen door het bureau Nezu Aymo architects in samenwerking met Superflex. In het ontwerp van een openbaar toilet in Heerhugowaard dat lijkt op die van de United Nations Security Council in New York wordt volgens de jury kunst met functionaliteit gecombineerd.

Lees verder op Architectenweb.nl