Winnaars Antalis Interior Design Award bekend!

31 maart 2020 Bron: Antalis / Finn
Winnaars Antalis Interior Design Award bekend!
Marion Delage
Na de vier maanden durende competitie maakt Antalis, de leidende Europese distributeur voor visuele communicatie, papier en verpakkingsoplossingen, de winnaars bekend van haar Antalis Interior Design Award. De jury, bestaande uit vooraanstaande leden van de ontwerpwereld, heeft haar beslissing genomen en de meest creatieve en verassende projecten beloond.
Een competitie die creativiteit op het vlak van persoonlijk design aanmoedigt

De tweede editie van de Antalis Interior Design Award, gericht op interieurontwerpers, architecten, drukkers, adverteerders en ontwerpscholen, gaf deelnemers de mogelijkheid hun fantasie los te laten en hun creativiteit door te voeren in al hun ontwerpen. Met 535 projecten door creatieven uit 24 verschillende landen, zichtbaar op de Antalis Interior Design Award website, was succes gegarandeerd!

Onder de verschillende winnaars: Marion Delage, medeoprichter van decoratiebedrijf Parégrine, en Mariana Castillo, illustrator. Ze hebben indruk gemaakt op de jury met hun project genaamd “Youse city mural” in de categorie office. Met deze vrolijke en warme illustratie, geprint op behangpapier, wilden Marion Delage en Mariana Castillo de gedachte achter en het team van het bedrijf weergeven, om ze trots te laten zijn op hun eigen werkplek: “We zijn vereerd met deze prijs. De wandversiering maakt het mogelijk om jezelf te onderscheiden en om van de leefomgeving een vertegenwoordiging te maken van jouw eigen merk. Het feit dat een belangrijke speler in de visuele communicatiesector zoals Antalis ons project heeft uitgekozen is voor ons een teken van vertrouwen en erkenning.”

In de Retail categorie kon Morad Biki zijn ontwerp tot een hoger niveau tillen dankzij een mise-en-scène die hij creëerde op de muur van een gebouw. Hij zegt hierover: “We hebben ervoor gekozen om Coala Walk & Wall te gebruiken om aan Zadig & Voltaire’s vraag te voldoen om visuele decoraties toe te voegen aan de muren van de gebouwen rondom haar flagship stores. De Coala Walk & Wall oplossing van Antalis is hiervoor ideaal omdat het waterproof, vuilafstotend, makkelijk aan te brengen en te verwijderen is op allerlei verschillende oppervlakten, waaronder glas en beton.” Hij voegt toe: “Naast de effectiviteit van de producten van Antalis en de expertise van haar teams, laat Antalis ons ook eerst de producten testen voor de koop, wat een groot voordeel is.”

Winnaars Antalis Interior Design Award bekend!
Morad Biki

Loes Kok won de prijs in de Hospitality categorie voor haar make over van Fred’s Kitchen, een hip restaurant in Amsterdam. Zij zegt: “We wilden dit chique restaurant een stoere uitstraling en ‘street’vibe geven die past bij de trendy wijk waar oude pakhuizen zijn omgebouwd tot loft-stijl appartementen, boetieks en restaurants. Het interieur van het restaurant was ongelooflijk mooi, maar miste de look en feel die past bij de industriële omgeving. Het formaat van de muren was een kans om een gigantische muurschildering te creëren en digitaal drukwerk maakte het mogelijk om dit kunstwerk op ware grootte te printen. We hebben voor Coala behang met een leer-look en feel gekozen om textuur aan het ontwerp toe te voegen. We zijn erg blij met het resultaat: het restaurant ziet eruit als één geheel, chique en modern tegelijk".

Winnaars Antalis Interior Design Award bekend!
Loes Kok

Andrea Böjtö, die de Publieksprijs heeft gewonnen, zegt: “Dankzij Antalis en de Coala producten konden we een magnifieke fantasiewereld ontwerpen die op de Noordpool leek, waardoor MRI-scans voor kinderen in het Heim Pál ziekenhuis een plezierigere en minder stressvolle ervaring werden.”

Winnaars Antalis Interior Design Award bekend!
Andrea Böjtö

De winnaar van de Publieke Gebouwen categorie, Francisco Rubio Ordás, zegt over zijn project in een kinderziekenhuis: “Antalis heeft het voordeel dat zij producten leveren die aan de hoogste veiligheidsvoorschriften voldoen.”

Winnaars Antalis Interior Design Award bekend!
Francisco Rubio Ordás
Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo