Isolatie

Win 500 Euro aan Supafil spouwmuur isolatie op Batibouw

Tijdens de Batibouw 2014 maken bezoekers elke dag kans op € 500,- aan spouwmuur isolatie op de stand van Knauf Insulation hal 4-407. Elke dag zal de winnaar om 16.00u worden getrokken door een prominente partner of medewerker van Knauf Insulation en Supafil Erkend installateur.
Naast deze spectaculaire actie, presenteert Knauf Insulation op de Batibouw alle mogelijkheden van de veelzijdige en duurzame Supafil inblaaswol (na-)isolatie. Een hoogwaardige oplossing voor talrijke toepassingen, waaronder; spouw, loft en timber frame daken, plafonds en wanden!

Dé duurzame isolatie oplossing voor spouwmuren

Veel oudere huizen werden gebouwd in een tijd dat er van energiecrisis geen sprake was. Maar het na-isoleren van de spouwmuur maakt de woning in één klap energie-efficiënter, met een forse besparing (tot 26% op de energiefactuur) en meer akoestisch en thermisch comfort, zowel in winter als zomer. En met de premies is die investering al op enkele jaren terugverdiend.

Knauf Insulation biedt met Supafil een uitstekend, kwalitatief product met een gegarandeerde kwaliteit. Supafil inblaaswol duikt spectaculair onder voorgeschreven norm, en dat met het meest duurzame isolatiemateriaal op de markt. Supafil is onbrandbaar en vochtwerend, maar toch ‘ademend’ van binnen naar buiten, zonder gevaar op ‘inzakken’ of koudebruggen.

Ook voor de installateur biedt Supafil zeer specifieke voordelen, met name vanwege de constante dichtheid, zonder ‘blokkages’ en de kost- en tijdsefficiëntie. Enkel erkende installateurs mogen de spouw na-isoleren sinds 1 juli 2012. Knauf Insulation biedt in haar Trainingscentrum de opleiding tot Supafil Erkend Installateur aan in het kader van ATG voor na-isolatie van spouwmuren. Hierdoor blijft de kwaliteit van het werk gewaarborgd.

Supafil, de isolatie oplossing van de toekomst

En nu biedt Supafil met Loft en Timber frame dus ook de perfecte oplossing voor het (na-)isoleren van loft, houtskeletbouw wanden en renovatie van hellende daken en plafonds. En dit biedt vele voordelen. Alle toepassingen kunnen in slechts één handeling verwerkt worden. En de installatie is snel en eenvoudig.

Het grote voordeel van Supafil timber frame is haar vermogen om te fixeren rondom installaties en in kleine hoekjes, waardoor een volledige vulling wordt gewaarborgd. Daarnaast biedt Supafil in combinatie met het Knauf Insulation Homeseal system, een perfecte oplossing voor luchtdicht bouwen. Met de juiste combinatie van hoogwaardige producten wordt eenvoudig een duurzame, luchtdichte en energiezuinige gebouwschil gerealiseerd.

Knauf insulation op Batibouw 2014

U vindt Knauf Insulation tijdens Batibouw 2014 in Paleis 4, stand 407

Ook interessant