Isolatie

Knauf wint Fema-award

Knauf wint Fema-award
De federatie van handelaren in bouwmaterialen heeft één van zijn tweejaarlijkse Fema-Award aan Knauf uitgereikt. De awards zijn een teken van erkenning van de handel tegenover de industrie.

De Fema-Award wordt om de twee jaar uitgereikt door de handelaren, leden van Fema, als erkenning voor een lid van de federatie van producenten (Feproma). De prijs geldt vooral als erkenning voor een uitstekende samenwerking, gebaseerd op de afspraken in het Fema-Charter. Criteria daarbij zijn: transparante prijzenpolitiek, logistieke stiptheid, marketingondersteuning, klachtenbehandeling, enzovoort.

Op 19 oktober in Hotel Serwir in Sint-Niklaas kwam Knauf als winnaar uit de bus in de categorie ‘isolatie, afwerking en gereedschappen’. De trofee werd in ontvangst genomen door Rob Henderickx, verkoopdirecteur Knauf België: “De handel is voor KNAUF de belangrijkste partner aan de afzetkant en schakel naar onze eindgebruiker. Uiteraard streven wij naar de best mogelijke relatie, dat komt trouwens beide partijen ten goede. Met deze erkenning weten we alvast dat we op de goeie weg zijn.”

De twee andere categorieën van de Fema-awards zijn ‘ruwbouwmaterialen’ en ‘beton, mortels en lijmen.