Duurzaam Bouwen

Werfbezoeken tijdens het Energiebesparingsforum

Het Energiebesparingsforum is het toonaangevende evenement rond energiebesparing en energiemanagement in nieuwe of bestaande gebouwen. Tijdens de 9deeditie gaat er extra aandacht naar de praktijk. Aansluitend op het congres kan u kiezen uit 7 werfbezoeken die het Energiebesparingsforum in petto heeft. Tijdens de dag kan u ook een bezoek brengen aan één van 40 standen op de energiebeurs.

Lezingen
De lezingen van het congres zijn ingedeeld in acht grote thema’s:
Subsidies en reglementeringen, besparingen en financieringen, evoluties in nieuwe technieken, energiebesparing in tertiare gebouwen, luchtdichtheid, passiefbouw, WKK en verlichting.U mag het programma op maat samenstellen uit lezingen uit verschillende thema’s.Het programma vindt op de website www.energiebesparingsforum.be.

Werfbezoeken
Aansluitend op het congres kan u gratis deelnemen aan werfbezoeken vanaf 14u30. Wij voorzien een bus vanuit Centrum Duurzaam Bouwen naar de werf en terug. Gelieve er mee rekening te houden dat u een keuze moet maken uit 1 van de 7 werven en dat de plaatsen beperkt zijn!
  • Werfbezoek Serviceresidentie Heusden-Zolder met 'zorgwoning van de toekomst' max. 100 personen
  • Cleantech beleving nieuw NAC Houthalen-Helchteren max. 75 personen
  • Nieuwe energiezuinige blok KAHOLim te Diepenbeek met betonkernactivering max. 50 personen
  • Werfbezoek C02 neutrale energiepositieve kantoor Stebo te Genk max. 75 personen
  • Uitbreiding schoolgebouw (isolatie buitenschil, ventilatiesysteem D en warmtepomp grond/water) ‘ Lakerberg te Houthalen max. 50 personen
  • Stookplaatsrenovatie lokalen Affi te Genk met WKK max. 50 personen
  • Live blowerdoortest in houtskeletbouw te Eksel max. 30 personen


Algemene info
Datum:
Donderdag 27 september 2012
Plaats:
Centrum Duurzaam Bouwen, Schachtplein (parking) , 3550 Heusden-Zolder
Doelgroep:
Technische beheerders van gebouwen en infrastructuur, landmeters, advies-&studiebureaus, architecten, energieconsulenten, intercommunales, facility managers enz. van scholen, ziekenhuizen, ocmw's, gemeenten, industrie, publieke en private gebouwen,…
Deelname:
U kan zich inschrijven vanaf maandag 27 augustus 2012 . Deelnameprijs is 80 p.p. excl. BTW inclusief catering.
U kan zich uitsluitend inschrijven via www.cedubo.be/go/inschrijven voor dinsdag 25 september 2012
Gelieve er mee rekening te houden dat de plaatsen voor de werfbezoeken beperkt zijn!
Wat
Wat heeft het Energiebesparingsforum u te bieden ? U kan van 9u30 tot 14u30 deelnemen aan verschillende lezingen in uw vakgebied, netwerken , de gespecialiseerde beurs bezoeken of een lezing volgen van een standhouder. Vanaf 14u30 kan in de praktijk stappenmet het bezoek aan 1 van de 7 werven.