Meubelen

Welke zetel zit jou als gegoten?

Welke zetel zit jou als gegoten?
Plan je een make-over voor je interieur? Of ga je verhuizen en ben je op zoek naar je droomzetel? Ga je voor een driezitter of een hoekzetel? Of wil je toch eerder flexibel zijn met een modulair systeem? Laat alle keuzestress voor wat het is en maak een afspraak in de Sofacompany showroom. Vanaf nu kan je daar terecht voor een uitgebreid adviesgesprek om te ontdekken welk meubel jouw perfecte match is. Misschien wordt het wel een Japandi-item uit de gloednieuwe Umi collectie...

Sofacompany - Welke zetel zit jou als gegoten?
Umi daybed

Persoonlijk advies voor een meubel op maat van jouw wensen

Door jarenlange ervaring in de sector ondervond het Deense designbrand Sofacompany dat heel wat mensen met twijfels zitten tijdens het kopen van een sofa. Niet enkel de vorm maar ook de kleur en de stof vormen een bron van keuzestress. Daarom kan je vanaf nu bij Sofacompany terecht voor persoonlijk advies. Het enige wat je moet doen, is op voorhand telefonisch contact opnemen met de Antwerpse showroom en een afspraak inplannen. Je wordt dan bijgestaan door één van de experten waardoor jij je zoektocht naar je droomzetel met het nodige vertrouwen kan starten.

Sofacompany - Welke zetel zit jou als gegoten?
Umi bench

Zen-seizoen

Kortom..vaarwel stress, welkom zen-gevoel! En toeval of niet maar dat is precies hetgene waar ook de nieuwe Umi collectie van Sofacompany voor staat. Het creëert sereniteit, balans en harmonie in je huis en tovert het om tot een indoor retreat zone waar je heerlijk kan relaxen. Benieuwd hoe jij zelf zorgt voor een zen-interieur? Leg de focus op een minimalistisch design à la Japandi met natuurlijke materialen zoals licht hout, textiel in neutrale tonen, een opgeruimd huis, een beperkt aantal meubels... én uiteraard serene plekjes die uitnodigen tot een dutje zoals een daybed!

Sofacompany - Welke zetel zit jou als gegoten?
Umi dining sofa

Ga voor de Japandi-stijl met Umi

De Umi collectie heeft echter meer voor je in petto dan enkel een daybed. Ook de bench en eetkamerbank zijn minimalistische musthaves voor je interieur. Het licht houten frame in eikenfineer in combinatie met de gestoffeerde kussens in zachte aardetinten, brengen meteen rust en balans in je leefruimte. Het ontwerp is geïnspireerd door de Japandi trend waarbij de klassieke en simpele lijnen uit de Japanse en Scandinavische design traditie elkaar kruisen.

Laat alle (keuze)stress als sneeuw voor de zon verdwijnen met Umi of met een adviesgesprek in de showroom!

Ook interessant