Weersverwachting voor de komende dagen

  BE   25 november 2022 Bron: KMI
Weersverwachting voor de komende dagen
Vrijdag 25 november wordt het wisselend bewolkt met kans op enkele buien vanaf de kust. In de Ardennen blijft het vrij bewolkt. In de loop van de namiddag wordt het droog met meer zon. De maxima liggen rond 7 of 8 graden in de Ardennen, rond 11 graden in het centrum en rond 12 graden aan zee. De wind waait matig uit zuidwest, ruimend naar westzuidwest.

Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen in Laag-BelgiŽ, terwijl er ten zuiden van Samber en Maas veel lage bewolking (met eventueel nevel of mist) verschijnt. De minima liggen tussen 0 en +7 graden. De wind waait zwak tot matig uit west, krimpend naar zuidwest.

Zaterdag start zonnig met geleidelijk meer middelhoge wolkenvelden vanuit het westen. In de Ardennen komt er echter mist of lage bewolking voor, die wellicht een groot deel van de dag blijft hangen. In de namiddag komen er vrij veel middelhoge wolkenvelden voor, maar blijft het droog. De maxima liggen tussen 5 graden in de nevelige gebieden van de Ardennen en 10 graden elders. De wind waait matig, tijdelijk eerst zwak, uit het zuiden tot zuidwesten.

Zondag trekt een regenzone langzaam van west naar oost over het land. De maxima liggen tussen 4 en 10 graden. De wind waait matig uit zuidelijke richtingen.

Maandag is het meestal bewolkt met geregeld lichte regen. Geleidelijk wordt het wat droger. De maxima liggen tussen 6 en 8 graden in de Ardennen en tussen 8 en 10 graden elders. De wind waait zwak tot matig uit zuid tot zuidwest.

Dinsdag wordt een grijze, druilerige dag, met op veel plaatsen nevel en mist, die maar moeizaam optrekken. De maxima liggen tussen 6 en 10 graden, bij een zwakke en vaak veranderlijke wind.

Woensdag begint wellicht grijs met op veel plaatsen nevel en mist en lage wolken waaruit wat gemiezer kan vallen. Geleidelijk wordt het droger met wat opklaringen. De maxima liggen rond 8 graden in het centrum. De wind waait zwak tot matig uit noord tot noordoost.

Donderdag krijgen we veel bewolking met vanuit het oosten lichte neerslag, die 's ochtends in de Oostkantons winters kan worden. Maxima rond 6 graden in het centrum, bij een matige wind uit noordoost tot oost.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo