Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het eerst overal zwaarbewolkt met lichte regen. Nadien wordt het geleidelijk droger in het westen. In de namiddag komen er enkele opklaringen ten westen van de Schelde. In de zuiden blijft het zwaarbewolkt met lichte neerslag. De maxima schommelen tussen 17 en 22 graden. De zuidwestenwind waait zwak tot meestal matig in het binnenland, en matig tot soms vrij krachtig aan de kust.

Vanavond en vannacht zijn er tijdelijk wat korte opklaringen in het westen, elders blijft het bewolkt. Het is meestal droog behalve in het zuiden.

Woensdag verwachten we eerst hier en daar een bui. Daarna wordt het in het westen meestal droog maar in het zuidoosten blijft het meestal zwaarbewolkt met regen of buien.

Donderdag en vrijdag zijn er afwisselend opklaringen en wolkenvelden. In de loop van de dag kunnen er hevige buien gevormd worden, zelfs met onweer. Zaterdag wordt het rustiger en ook grotendeels droog. In het oosten van het land blijft de kans op een bui. Het wordt ook geleidelijk koeler met temperaturen tussen 16 en 20 graden.


Build for Life