Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Het is vandaag vrij mooi en droog weer met af en toe wat bewolking. Het wordt ook warm met maxima van 23 tot 28 graden. Aan de kust blijft het onder invloed van een stevige noord-noordoostelijke zeewind gevoelig koeler met maxima rond 18 of 19 graden. De wind waait matig tot vrij krachtig uit noordoost.

Vanavond en vannacht blijft het meestal mooi maar in het zuiden van het land wordt het gedeeltelijk tot soms zwaarbewolkt. De kans dat daar iets uitvalt blijft uiterst klein. De minima liggen tussen 11 en 15 graden. De wind waait overwegend matig uit het noordoosten.

Zaterdag wordt het erg warm met temperaturen in het binnenland tussen 25 en 30 graden. Aan de kust houdt een zeebries het kwik op 21 graden. In de loop van de namiddag komt er meer bewolking opzetten en 's avonds is er kans op enkele onweersbuien in de zuidelijke landshelft.

Zondag en maandag sleept een actieve regen- en onweerszone dan over ons land. Het wordt geleidelijk minder warm en maandag halen we geen 20 graden meer. Dinsdag zijn er nog enkele buien mogelijk. De temperaturen blijven beneden 20 graden.



Build for Life