Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag krijgen we veel zon, al zijn er soms enkele wolkenvelden. Ten zuiden van Samber en Maas hangen er eerst lage wolken. De maxima schommelen tussen 16 en 21 graden. Aan zee waait er een zwakke tot matige noordwestenwind. Over het westen en het centrum is hij zwak tot matig uit noord en in de Ardennen waait er een matige noordenwind.

Vanavond en vannacht is het helder tot lichtbewolkt, met soms wolkenvelden in de Ardennen. De minima liggen tussen 5 en 8 graden. De noordoostenwind is zwak tot soms matig.

Donderdagochtend hangen er mogelijk nog enkele wolken maar al snel wordt het opnieuw zonnig. De maxima schommelen tussen 16 en 23 graden. Vrijdag duurt het zonnige weer voort. Het wordt dan ook al warm met maxima van 22 tot lokaal 27 graden. De noordoostenwind is matig tot plaatselijk vrij krachtig.

Zaterdag is het eerst zonnig, nadien komen er meer wolken opzetten vanaf het zuidoosten. Over het zuiden van de Ardennen vergroot de kans op regen in de namiddag, elders blijft het nog droog. Het kwik stijgt verder met maxima tussen 24 en 30 graden.



Build for Life