Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Een zwakke storing verlaat het zuidoosten van het land en zorgt tijdens de ochtenduren nog tijdelijk voor meer bewolking. Vanaf het westen wordt het overdag zonnig en droog met af en toe hoge wolkensluiers. Het blijft iets minder warm dan de vorige dagen met maxima tussen 16 of 17 graden op de Ardense hoogten of aan zee, en 18 tot 20 graden elders in het binnenland.

's Avonds zijn er nog wolkenvelden. 's Nachts wordt het lichtbewolkt tot helder en vrij fris met minima tussen 3 graden in de Hoge Venen en 9 graden aan zee.

Woensdag is het rustig en zonnig met maxima van 18 tot 23 graden. Donderdag komen er vanuit het westen geleidelijk meer wolken en kunnen er enkele buien vallen, mogelijk met onweer. In het binnenland wordt het nog warm met maxima van 23 tot 27 graden. In het westen is het enkele graden frisser.

Van vrijdag tot zondag blijft het wisselvallig met af en toe kans op een bui. Vrijdag is het tijdelijk frisser met maxima van 14 tot 18 graden. Daarna wordt het geleidelijk zachter.



Build for Life