Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag wordt het zonnig en warm met af en toe wat hoge wolkensluiers. De maxima bereiken 19 of 20 graden aan zee, 20 tot 22 graden in de Ardennen en 23 tot plaatselijk 25 graden elders in het binnenland. De wind waait matig, in het noordwesten later vrij krachtig uit zuidwest tot westzuidwest.

's Avonds is het nog lichtbewolkt. In de loop van de nacht komen er geleidelijk wolkenvelden opzetten vanaf de kuststreek maar het blijft droog. Minima tussen 5 graden in de Hoge Venen en 9 tot 11 graden aan zee.

Morgen krijgen we tijdelijk meer bewolking maar het blijft meestal droog. Later wordt het opnieuw vrij zonnig vanaf de kuststreek. De maxima schommelen tussen 15 en 20 graden.

Woensdag wordt het warm en vrij zonnig met maxima van 19 tot 24 graden. Donderdag stijgen de maxima in het binnenland boven de 25 graden maar wordt het onstabiel met kans op buien en onweer. Vrijdag verlaten de onweersbuien het oosten van het land. Het blijft wisselvallig met hier en daar nog enkele buien. Het wordt frisser met maxima van 14 tot 18 graden.



Build for Life