Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag hangen er eerst veel wolken in de noordwestelijke landshelft. In het centrum en het oosten komen er meer opklaringen voor. Geleidelijk wordt het overal wisselend bewolkt en blijft het droog. De maxima schommelen tussen 18 graden aan zee en 23 graden in de Kempen. De wind waait matig uit zuidwest.

Vanavond en vannacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de nacht neemt de bewolking toe in het westen en in het tweede deel van de nacht is er kans op wat lichte regen in de kuststreek.

Donderdag trekt een zwakke regenzone van west naar oost door het land. In de namiddag wordt het vooral in het oosten van het land wisselvallig met buien en kans op onweer. Ook vrijdag blijven er nog enkele buien mogelijk in het oosten van het land. In het westen blijft het droog.

Zaterdag wordt het vrij mooi en zacht en blijft het zo goed als droog. Zondag wordt het wisselvallig met buien en kans op onweer. Er komt ook meer wind. Het wordt warmer met donderdag temperaturen tussen 15 en 21 graden, oplopend naar 20 tot 26 graden op zaterdag.



Build for Life