Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag wordt het overwegend zwaarbewolkt en kan er bij tussenpozen wat lichte regen of motregen vallen. Meestal echter is het toch droog. Op het eind van de namiddag verschijnen er opklaringen in het westen. De maxima situeren zich tussen 11 en 18 graden. Er waait een matige en aan de kust een vrij krachtige westzuid- westenwind. We verwachten rukwinden tot 50 km/u.

Vanavond en vannacht wordt het overwegend droog met zwaarbewolkte perioden en opklaringen. Een lokaal spatje regen is niet uitgesloten. Minima van 6 tot 12 graden.

Dinsdag is het wisselend tot zwaar bewolkt. Overdag is er tijdelijk kans op een plaatselijke bui, vooral in de noordelijke landshelft, maar het blijft overwegend droog. In de loop van de namiddag worden de opklaringen breder vanuit het westen.

Woensdag blijft het droog en wordt het vrij zonnig. Donderdag en vrijdag is het wisselend bewolkt met in het bin- nenland kans op een plaatselijke bui. De maxima schommelen maandag en dinsdag rond 18 graden. Woensdag klimt het kwik in de meeste streken boven 20 graden. Donderdag is het tijdelijk een paar graden koeler.



Build for Life