Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het deels tot soms zwaarbewolkt. We verwachten plaatselijke buien met kans op onweer. De kans op neerslag is het grootst in het centrum en het oosten van het land. Over het westen kan het zelfs in de meeste regio's droog blijven en zijn er ook meer opklaringen. De nog steeds behoorlijk warme maxima schommelen tussen 20 en 25 graden. Er waait een zwakke veranderlijke wind.

Volgende nacht blijft het half- tot soms zwaarbewolkt met enkele lokale buien of regen. De minima liggen tussen 9 en 13 graden. De wind is zwak veranderlijk.

Dinsdag is het gedeeltelijk bewolkt met enkele buien. In de namiddag kunnen de buien onweerachtig worden in het centrum en het oosten van het land. In het westen wordt het geleidelijk droog met bredere opklaringen. De maxima liggen tussen 21 en 25 graden.
Woensdag kan er eerst nog wat neerslag vallen. Geleidelijk wordt het overal droog en wisselend bewolkt. De maxima liggen tussen 19 en 23 graden.
Donderdag en vrijdag is het meestal droog en krijgen we geleidelijk meer opklaringen. De maxima blijven licht dalen en liggen tenslotte rond 20 graden in het centrum van het land.


Build for Life