Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag blijft het zonnig en droog met in de loop van de dag vorming van stapelwolken en wolkenvelden, vooral over het noordoosten van het land. De maxima schommelen tussen 12 graden in de Hoge Ardennen en plaatselijk 17 graden in Laag-België. De wind waait zwak en aan de kust matig uit noord- oostelijke richtingen.

Vanavond en vannacht is het licht bewolkt. Tegen het eind van de nacht komt er wat bewolking aan de kust. De minima liggen tussen -2 graden in de Hoge Venen en 4 graden aan zee. De wind is zwak tot matig uit uit noordoost draaiend naar zuidoost.

Een hogedrukgebied dat zich uitstrekt van Scandinavië tot onze streken, breidt zich verder uit naar het Middellandse Zeegebied.

Donderdag en vrijdag blijft het droog en zonnig. Het wordt geleidelijk zachter met donderdag nog maxima tussen 16 en 20 graden. Vrijdag schommelt het kwik tussen 20 en 24 graden. Zaterdag wordt mooi en warm met maxima tussen 21 en 26 graden. 's Avonds wordt het onweerachtig vanuit het westen van het land. Zondagochtend is er nog kans op een onweerachtige bui maar nadien wordt het opnieuw zonnig en warm.


Build for Life