Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag wordt het wisselend tot zwaarbewolkt met perioden van regen of buien. Onweer is hierbij mogelijk. De maxima schommelen rond 13 of 14 graden aan zee en in de Hoge Ardennen, en tussen 15 en 17 graden in het centrum. Er waait een zwakke tot matige noorden- tot noordoostenwind, aan de kust is hij matig tot vrij krachtig.

Vanavond vallen er nog enkele buien. Vannacht wordt het overwegend droog met opklaringen en wolken. Nevel en plaatselijke mist zijn mogelijk. De minima liggen tussen 5 en 9 of 10 graden. De naar het oosten ruimende wind is zwak tot matig.

Vrijdag en zaterdag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Soms vallen er buien die vooral vrijdag onweerachtig kunnen zijn. De buienkans is het grootst na de middag en 's avonds. De zachte maxima schommelen in de meeste regio's rond 20 graden. Zaterdag waait er een behoorlijk strakke wind uit oostelijke richtingen.

Zondag en maandag lijkt het overwegend droog te blijven met opklaringen. Er waait echter nog steeds een vrij strakke oostenwind. De maxima liggen in het centrum rond 18 graden.


Build for Life