Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag krijgen we zonnige perioden met later in de oostelijke landshelft soms meer wolken. In het uiterste oosten is een bui niet uitgesloten. De maxima schommelen tussen 15 graden aan de kust en 22 graden in de Kempen. Er waait een matige noordoostenwind, aan zee tegen de avond vrij krachtig.

Vanavond en vannacht wisselen opklaringen en wolken af maar het blijft op de meeste plaatsen droog. Alleen in het westen en nabij de Duitse grens zijn enkele druppels mogelijk. De minima liggen tussen 3 en 9 graden. De wind waait matig en aan zee soms vrij krachtig uit noord tot noordoost.

Woensdag is het wisselend tot zwaarbewolkt en is er kans op enkele lokale buien in het oosten en zuidoosten. De maxima schommelen tussen 15 en 17 graden. Er waait bovendien een matige noordenwind. Donderdag is het wisselvallig met verspreide buien. De maxima liggen tussen 14 en 17 graden.

Vrijdag blijft het wisselvallig met buien die vergezeld kunnen zijn van onweer. Het wordt opnieuw iets zachter met maxima tussen 16 en 20 graden. Zaterdag krijgen we perioden met zon, maar een lokale onweersbui blijft mogelijk, bij maxima rond 20 graden.


Build for Life