Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het eerst bewolkt en later dikwijls zwaarbewolkt, en kan er af en toe wat regen of een bui vallen. Het is nog altijd zacht met maxima van 11 tot 16 graden. De wind waait matig en draait van het zuiden naar het zuidwesten.

Vanavond en volgende nacht is het meestal bewolkt tot zwaarbewolkt met kans op wat regen of motregen. Later vannacht begint het in het westen wat harder te regenen. De minima schommelen tussen 6 en 10 graden. De wind waait matig en aan zee later vrij krachtig uit zuid-zuidwest.

Donderdag is het meestal zwaarbewolkt en vrij winderig met perioden van regen of buien. Maxima van 11 tot 16 graden. Ook vrijdag is eerst nog wat lichte neerslag mogelijk, maar het wordt droger en zonniger vanaf het westen. Maxima van 15 tot 19 graden.

Zaterdag is het eerst zonnig en wordt het warm. 's Namiddags en 's avonds groeit echter de kans op een bui, eventueel met onweer. Maxima van 18 tot plaatselijk 23 graden. Zondag blijft het onstabiel met buien en kans op een plaatselijk onweer. Maxima rond 16 graden.


Build for Life