Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag wordt het na het optrekken van de plaatselijke ochtendnevel zonnig. In de late namiddag verschijnen er geleidelijk wat meer wolken in het zuidwesten. Het is vrij zacht met maxima van 13 graden in de Ardennen tot 18 graden in de Kempen. De wind waait zwak uit veranderlijke richtingen.

Vanavond neemt de bewolking geleidelijk toe vanuit het zuidwesten. Een zwakke storing trekt dan door het land en kan plaatselijk zorgen voor wat lichte neerslag. De minima liggen tussen 2 graden in de Ardennen en 8 graden aan de kust.

Woensdag blijft het grotendeels bewolkt met in de voormiddag nog kans op wat regen maar rond de middag kunnen er tijdelijk opklaringen verschijnen. In de loop van de namiddag neemt de bewolking opnieuw toe. Donderdag en vrijdagvoormiddag is het zwaarbewolkt met nog wat regen of een bui. Vrijdagnamiddag komen er meer opklaringen en zaterdag wordt het vrij mooi.

Het wordt geleidelijk zachter, met woensdag maxima van 12 tot 17 graden, en zaterdag plaatselijk temperaturen tot 21 graden.


Build for Life