Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag krijgen we, na het optrekken van het lokale ochtendgrijs, zonnig weer met af en toe hoge sluierwolken. Het wordt zeer zacht met maxima tussen 13 of 14 graden in de Hoge Ardennen en 18 of 19 graden in de Kempen. De wind waait matig uit oostelijke richtingen.

Vanavond en vannacht is het lange tijd licht bewolkt tot helder en blijft het droog. Later in de nacht vormen er zich nevel en lage wolkenvelden. De minima liggen tussen 5 en 7 graden. De wind waait matig uit oostnoordoost.

Woensdag blijft het droog met weliswaar meer bewolking. Het wordt ook minder zacht met maxima tussen 10 en 13 graden. Donderdag wordt het overwegend zwaarbewolkt. Het blijft meestal droog maar een spatje regen is niet uitgesloten. Met een noordelijke wind halen we nog slechts 10 graden. Ook vrijdag is het eerst nog overwegend droog. Naar de avond toe bereikt ons een storing vanaf het westen.

Zaterdag begint de dag regenachtig maar later overdag wordt het wisselvallig met buien. De maxima schommelen tussen 3 en 8 graden.


Build for Life