Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag wordt het opnieuw en zonnige dag maar de schrale noordoostelijke wind geeft ons een koud gevoel. De temperaturen schommelen tussen 5 en 9 graden. In de ochtend is het nog vrij rustig met een zwakke tot matige wind maar in de loop van de dag trekt die noordoostenwind opnieuw aan tot matig en in de kuststreek tot vrij krachtig met pieken tot 40 km/u.

Ook de avond en de nacht is het vrijwel helder. Het wordt wel koud met minima tussen -1 en -6 graden. De wind waait eerst nog matig, later zwak tot matig uit het noordoosten tot het oosten.

Vrijdag blijft het droog en zonnig. Zaterdag wordt het soms zwaarbewolkt met een kleine kans op wat lichte neerslag. Zondag zijn er nog enkele wolkenvelden maar er komen geleidelijk bredere opklaringen vanaf het oosten. In het begin van de volgende week wordt het opnieuw droog en zonnig.

De maxima schommelen tussen 5 en 8 graden in het centrum van het land. De nachten zijn kouder met minima meestal onder het vriespunt. Er waait een soms schrale noordoostenwind.


Build for Life