Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Eerst valt er vandaag nog wat regen in de westelijke landshelft. Elders is het overwegend droog maar wel bewolkt tot zwaar bewolkt. Later meestal droog. In het uiterste zuiden van het land kunnen brede opklaringen verschijnen. De maxima schommelen rond 5 graden. Vannacht blijft het droog maar blijven en veel wolken hangen. Op veel plaatsen vormt zich (aanvriezende) nevel of mist. In het uiterste zuiden van het land zijn er waarschijnlijk brede opklaringen. De minima schommelen tussen -1 graden in de Ardennen en rond 2 à 3 graden elders. De wind wordt zwak tot matig.

De volgende dagen zorgt een noordoostelijke luchtstroming voor meestal droog weer. Dinsdag zijn er opklaringen maar soms ook nog wolkenvelden. Woensdag en donderdag wordt het zonnig. Op het einde van de week of volgende weekend kunnen er wat wolkenvelden ons land binnendrijven vanaf het noorden maar het blijft overwegend droog.

Gedurende de ganse periode schommelen de maxima tussen 6 en 8 graden in het centrum van het land. Vanaf woensdag komen de minima echter op de meeste plaatsen opnieuw onder het vriespunt te liggen.


Build for Life