Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag blijft het droog met enkele wolkenvelden maar ook brede opklaringen. De maxima schommelen tussen -2 graden in de Hoge Venen en tot 3 à 4 graden in Laag- en Midden-België. Er waait een zwakke tot matige oosten- tot zuidoostenwind.
Vanavond en vannacht blijft het droog. Er zijn brede opklaringen maar vanaf het westen komen er meer hogere wolkenvelden opzetten. Met minima van 0 graden over het westen tot -9 graden over het oosten is het opnieuw koud. De wind waait zwak tot matig en draait naar het zuiden.

Woensdag neemt de bewolking verder toe met 's namiddags neerslag vanuit het westen. In de Ardennen kan het 's avonds eerst wat sneeuwen.
Donderdag verwachten we eerst nog wat lichte regen maar in de loop van de dag wordt het meestal droog vanaf het westen met mogelijk enkele opklaringen. Vrijdag is het wellicht droog met af en toe wat zon. Zaterdag wordt regenachtig.

Woensdag klimt het kwik tot 5 graden in het centrum. Daarna wordt het zachter met vrijdag maxima tot 12 graden. Ook 's nachts blijven de temperaturen overal positief.


Build for Life