Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is er eerst tijdelijk nog kans op wat lichte sneeuwval ten zuiden van Samber en Maas. Elders blijft het op de meeste plaatsen droog. De lage bewolking is meestal hardnekkig aanwezig maar plaatselijk zijn enkele opklaringen mogelijk, vooral dan in het noordoosten van het land. De maxima schommelen tussen -2 graden in de Ardennen en +5 graden aan de kust.

Vanavond blijft het zwaarbewolkt en plaatselijk is het ook nevelig. In de loop van de nacht verwachten we geleidelijk meer opklaringen vanuit het noordoosten.

Dinsdag is het meestal droog met opklaringen en soms bewolkte perioden. Woensdag wordt het zwaarbewolkt met geleidelijk neerslag vanaf de kust, eerst mogelijk met winters karakter. In het begin van de week schommelen de maxima tussen 0 en 4 graden in het oosten en tussen 4 en 7 graden elders.

Tijdens het tweede deel van de week wordt het zachter maar het blijft vaak grijs met soms wat lichte regen of motregen. Het kwik klimt tot waarden rond 10 of 11 graden in het centrum van het land.


Build for Life