Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag verwachten we vrij zacht weer voor deze tijd van het jaar met op sommige plaatsen bewolkte perioden maar ook soms enkele zonnestralen. Het blijft meestal droog maar een schaars buitje is niet uitgesloten.

De temperaturen lopen op naar 5 graden op de Ardense hoogvlakten tot 9 à 10 graden in Vlaanderen. De wind waait zwak tot matig uit zuidelijke richtingen, in de loop van de dag krimpend naar zuidoost en later naar oost. Volgende nacht wordt het nevelig en iets kouder met brede opklaringen maar ook soms lage bewolking.

Donderdag en vrijdag verwachten we rustig en vrij zonnig weer. 's nachts en 's ochtends is het nevelig en vrij koud met aanvriezende mist en soms lage bewolking. Overdag wordt het vrij zacht met in Vlaanderen temperaturen tot 9 à 10 graden. 's Nachts daalt het kwik tot waarden rond het vriespunt.

Tijdens het weekend komen opnieuw regenzones tot onze streken met vochtige en vrij zachte oceaanlucht. We verwachten meer bewolking met toenemende kans op regen. Overdag veranderen de temperaturen nauwelijks maar de nachten worden minder koud.


Build for Life