Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het overwegend zwaarbewolkt met perioden van motregen of soms lichte regen. Tussendoor mogelijk ook enkele korte opklaringen. Het wordt heel zacht met maxima tussen 4 en 11 graden. Het is zeer winderig met een vrij krachtige of soms krachtige wind en aan zee een krachtige of zeer krachtige wind uit zuidwest. Dat met rukwinden tussen 50 en 70 km/u in het binnenland en zelfs tot 80 km/u aan zee.

Ook de komende nacht blijft het overwegend zwaarbewolkt. Het blijft zeer zacht met minima tussen 4 en 9 graden. Het blijft hard waaien.

Tijdens het hele weekend is het wisselend tot soms zwaarbewolkt bewolkt met een kleine kans op wat regen maar het blijft meestal droog en vooral zeer zacht. Zaterdag blijft het droog maar winderig en in de namiddag verwachten we opklaringen. De maxima schommelen tussen 6 en 12 graden. Zondag kan er wat lichte neerslag vallen in de voormiddag. De wind neemt in kracht af en het blijft zeer zacht.

Maandag neemt de bewolking opnieuw toe met later mogelijk wat regen. Dinsdag komen er opnieuw opklaringen maar het wordt iets frisser.


Build for Life