Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het koud en overwegend droog, met lage wolkenvelden maar ook wat zon. De maxima variëren van +2 graden in het westen van het land tot -2 graden in de Hoge Venen. De noordoostenwind is meestal matig, aan de kust soms vrij krachtig.
Vanavond en vannacht komen er geleidelijk brede opklaringen vanaf het noordoosten. Het wordt zeer koud, met minima van -3 graden in het westen tot -8 graden in de Hoge Venen. De wind blijft meestal matig waaien uit oost tot noordoost.

Vrijdag en zaterdag is het droog met brede opklaringen en lokaal nog kans op lage wolkenvelden. Vrijdag waait er nog een vrij onaangename oostenwind. De maxima schommelen in de meeste streken rond of iets beneden het vriespunt.

Zondag en maandag verwachten we, na de eventuele aanvriezende ochtendmist, aanhoudend droog weer met opklaringen maar ook perioden met vrij veel lage wolkenvelden. De maxima stijgen iets en schommelen tussen 0 en 4 graden. Tijdens de hele periode is er algemene nachtvorst met donderdag- en vrijdag- nacht minima rond -5 graden in het centrum, en daarna rond -2 graden.


Build for Life