Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het zwaarbewolkt tot betrokken met hier en daar nog perioden met regen of buien. In de Ardennen heeft de neerslag een winters karakter. In de loop van de dag wordt het in de noordelijke landshelft droger. De maxima liggen tussen -1 en +5 graden. De zwakke, variabele wind wordt matig uit noordoost.

Vanavond en vannacht wordt het droog, maar het blijft meestal bewolkt. In het zuidoosten van het land blijft het bewolkt met kans op nog wat sneeuwvlokjes. Het wordt kouder met minima tussen -6 en -1 graad. De wind waait matig uit noordoost.

Donderdag verwachten we afwisselend opklaringen en lage wolkenvelden waaruit hooguit wat motsneeuw kan vallen. Het wordt gevoelig kouder met maxima tussen -2 graden in de Hoge Venen en +2 graden aan zee en een schrale noordoostenwind. Vrijdag en vooral zaterdag wordt het vrij zonnig en droog, maar het blijft koud met in de meeste streken maxima onder het vriespunt en aanvankelijk nog een onaangename noordoostenwind.

Zondag is er tijdelijk meer bewolking, maar het blijft vrijwel droog. Overdag worden de temperaturen op de meeste plaatsen positief.


Build for Life