Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag wordt opnieuw een grijze dag met vaak lichte regen. In de Ardennen valt er aanvankelijk nog smeltende sneeuw of sneeuw, later wordt het regen of smeltende sneeuw. Het kwik klimt tot rond het vriespunt in de Hoge Venen, tot rond 5 graden in het centrum en tot 7 graden aan zee. De wind waait matig uit west, ruimend naar noordwest.

Vanavond en vannacht blijft het zwaarbewolkt met meer regen en smeltende sneeuw of sneeuw in de Ardennen. De minima liggen tussen -2 en +4 graden. De wind wordt zwak uit zuid of uit veranderlijke richting.

Morgen valt er soms regen of smeltende sneeuw, en in de Hoge Ardennen sneeuw. Later wordt het geleidelijk droger met kans op een paar opklaringen vanaf het noordoosten. De maxima liggen tussen 0 en 5 graden.

Donderdag komen er opklaringen, maar ook nog lage wolkenvelden waaruit wat motsneeuw kan vallen. Het wordt koud met maxima rond het vriespunt. Er waait ook een schrale noordoostenwind.
Vrijdag en zaterdag worden de opklaringen breder maar het blijft koud met in vele streken maxima onder het vriespunt en een onaangename noordoostenwind.


Build for Life