Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag wordt het meestal grijs en soms nevelig met hier en daar wat lichte regen of motregen en op de Ardense toppen enkele vlokken sneeuw. In de loop van de namiddag kunnen we toch hopen op enkele opklaringen in het westen van het land. De maxima schommelen tussen 1 graad in de Hoge Venen, 5 graden in het centrum en 6 graden aan zee. De wind waait zwak tot matig uit noord, later krimpend naar noordwest.

Volgende nacht eerst droger met enkele opklaringen, vooral in het westen. Later op de nacht opnieuw veel bewolking met regen.

Morgen dinsdag en dinsdagnacht trekt een actievere regenzone over het land vanuit het noorden met in de Hoge Venen waarschijnlijk sneeuw.

Woensdag eerst veel wolken en regen, in de Hoge Venen nog sneeuw. De laatste regen kan ook elders overgaan in (smeltende) sneeuw. In de namiddag droger vanaf het noordoosten met enkele opklaringen tijdens woensdagnacht. Vanaf donderdag duidelijk kouder met een onaangename oostenwind en maxima rond het vriespunt. Er zijn opklaringen, maar lage wolken kunnen regelmatig ook vanuit Duitsland worden aangevoerd op donderdag.


Build for Life