Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag neemt de bewolking toe vanaf het noordwesten en daarna trekken buien van regen en smeltende sneeuw het land binnen. Op de Ardense hoogten kan sneeuw vallen. Het kwik stijgt tot rond +1 graad in de Hoge Venen en tot 6 graden aan zee. De wind waait matig en aan zee soms vrij krachtig uit noordwest.

Vanavond en vannacht verschijnen er geleidelijk brede opklaringen en het wordt droger. In de Ardennen is er meer bewolking met kans op sneeuwbuien. De minima liggen tussen -2 en +3 graden. De wind waait zwak tot matig uit noordwest tot noord.

Morgen is het wisselend bewolkt en meestal droog in Vlaanderen. In de Ardennen is er meer bewolking met kans op (smeltende) sneeuw. De maxima liggen tussen -1 en +5 graden. Vrijdag is er ook veel bewolking, maar het blijft droog. De maxima liggen tussen -2 en 4 graden.

Zaterdag trekt een zwakke storing over het land met eerst regen, later winterse neerslag. Zondag blijft het zwaarbewolkt maar overwegend droog. De temperaturen schommelen rond 2 of 3 graden in het binnenland en de nachtvorst is vrijwel algemeen.


Build for Life