Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het wisselend tot zwaarbewolkt met perioden van regen of buien. In het westen wordt het droger. De maxima schommelen tussen 6 en 9 graden. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit zuid tot zuidwest, later draaiend naar noordwest.

Vanavond en vannacht verwachten we winterse buien in de Ardennen. Het wordt droger met opklaringen en wolkenvelden, maar in de Ardennen blijft een winterse bui mogelijk. De minima schommelen rond 4 graden aan de kust en tussen -1 en 3 graden in het binnenland. De wind is matig uit noordwest.

Woensdag is het wisselend tot zwaar- bewolkt met in de Ardennen enkele sneeuwbuien en elders buien van regen of smeltende sneeuw. De maxima schommelen tussen 1 en 5 graden. Donderdag wordt het droog met in de Ardennen 's ochtends wel nog kans op enkele sneeuwvlokken. Vrijdag blijft het droog. Zaterdag trekt een zwakke storing met regen door ons land, op de hoogten valt er dan winterse neerslag.

Tijdens het tweede deel van de week schommelen de maxima tussen 0 en 5 graden. 's Nachts vriest het in de meeste streken.


Build for Life