Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Deze voormiddag wordt het over het westen van het land zwaarbewolkt met wat regen. Elders zijn er eerst nog opklaringen, maar geleidelijk wordt het ook daar zwaarbewolkt met in de loop van de namiddag wat lichte regen. De maxima schommelen tussen 6 graden op de Ardense hoogten tot 8 of 9 graden elders in het land. Er waait een matige zuid- tot zuidwestelijke wind.

Ook vanavond en vannacht blijft het overwegend zwaarbewolkt en regent het af en toe. De minima liggen tussen 5 en 8 graden. De wind waait matig uit zuidwestelijke richtingen.

Dinsdag wordt het overwegend grijs en regenachtig. In de loop van de namiddag verschijnen er mogelijk enkele opklaringen in het noordwesten.
Woensdag is het wisselend tot zwaarbewolkt met enkele buien, winters in de hoge Ardennen. Donderdag valt er daar eerst nog wat sneeuw. Later wordt het overal droog met wolkenvelden en enkele opklaringen. Ook vrijdag blijft het droog met opklaringen en wolken.

Het wordt geleidelijk kouder met dinsdag nog maxima tussen 5 en 7 graden. Tegen vrijdag schommelen de maxima tussen -2 en +4 graden en vriest het 's nachts opnieuw.


Build for Life