Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Het is vandaag zwaarbewolkt tot betrokken weer met in het westen en centrum regen, eventueel voorafgegaan door wat smeltende sneeuw. Later in de namiddag wordt het opnieuw droger vanaf het westen maar het blijft meestal grijs. Maxima rond 4 graden. Er staat een matige wind landinwaarts. De wind waait matig uit zuid maar ruimt achter de storing naar west.

's Avonds valt er nog wat (smeltende) sneeuw in de Ardennen maar het wordt geleidelijk droog met opklaringen in de meeste andere streken. Op het einde van de nacht kan er nieuwe regen vallen aan zee. Minima rond 1 graad.

Door de zuidwestelijke tot westelijke stroming wordt zeer zachte lucht naar onze streken aangevoerd in het tweede deel van de week. Woensdag halen de maxima 9 graden en stijgen nadien verder naar 10 tot 12 graden. Ook de nachten verlopen zeer zacht.

Woensdag en donderdag krijgen we regelmatig regenzones die elkaar in snel tempo opvolgen. De hele periode is het ook winderig. Vrijdag valt er wat lichte regen of motregen en lokaal is wat zon mogelijk. wordt het rustiger met enkele opklaringen. Ook zaterdag veel wolken en wat lichte regen.


Build for Life