Algemeen

Weersverwachting tot dinsdagnacht

Maandagmiddag is er veel bewolking en er zijn perioden met buien en kans op onweer. Er waait een matige wind uit noord tot noordwest. De maxima bedragen 20 graden aan zee en 25 graden in de Kempen. In de loop van maandagavond vallen er vooral over het midden en oosten van het land nog buien. 's Nachts trekt de neerslag naar Duitsland weg. De opklaringen worden breder en het kwik daalt naar waarden tussen 10 graden in de Ardennen en 15 graden vlak aan zee.

Dinsdag blijft het op de meeste plaatsen droog. In de loop van de ochtend is het meestal bewolkt, maar in de namiddag zijn er ook zonnige perioden. Boven het land staat een matige noordelijke wind, in de kustgebieden waait het vrij krachtig. Later op de dag zal de windkracht geleidelijk verminderen. De middagtemperatuur bedraagt 18 graden in de Ardennen, 21 graden in het binnenland en tot 23 graden in de Kempen.

voor woensdag tot en met zaterdag: Woensdag en donderdag is het meestal bewolkt. Plaatselijk kan er een buitje vallen. Vrijdag en ook in het weekend wordt het sterk wisselvallig met soms hevige regen- en onweersbuien. De middagtemperatuur schommelt rond 20 graden.

Build for Life