Vrijstaand bad of semi vrijstaand bad?

29 november 2018 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Vrijstaand bad of semi vrijstaand bad?
De trend voor een vrijstaand bad in de badkamer bestaat al een groot aantal jaren. Logisch, want een vrijstaand bad geeft een luxueus wellness gevoel. En wie wil dat nu niet in eigen huis? Een vrijstaand bad vraagt echter veel ruimte. Gelukkig zijn baden verkrijgbaar in vele vormen en maten, waardoor het genieten van een warm bad voor iedereen haalbaar is. Wordt het een vrijstaand bad of semi vrijstaand bad of een ander modern bad voor de kleine badkamer?

Prime-line past altijd

Is jouw badkamer klein of is de ruimte onpraktisch? Duscholux biedt met de Prime-line serie maar liefst 20 verschillende baden in volledig verschillende vormen en afmetingen aan. Van klassieke rechthoekige versies via ronde en hoekige baden tot asymmetrische oplossingen. Hun gemeenschappelijke kenmerken: convex gewelfde binnenwanden, een markante randbreedte en bijzonder ruime ligvlakken voor hoog ligcomfort.

Duscholux

Vrijstaand bad

Heb je wel de ruimte voor een vrijstaand bad? Dan biedt de Prime-line serie type Free. Dit vrijstaande bad van Duscholux vervult de hoogste eisen aan design, ergonomie en ruimtegevoel.

Duscholux

Semi vrijstaand bad

Ben je door ruimtegebrek toch genoodzaakt het bad tegen de wand te plaatsen? In de versie Prime-line Wall bezit het bad een eenzijdige wandaansluiting. Verder is het bad vrijstaand en wordt zo een interessant object in de ruimte. Bijzonder mooi: de naadloze overgang tussen bad en bekleding, die er als passend aangevormde schorten ook in zwarte kleur of robijnrood zijn.

Materiaal

Alle baden zijn vervaardigd uit lichaamssympathiek sanitair acryl. Het materiaal voelt immers warm aan, bezit zeer goede warmtedempingseigenschappen en een lange levensduur. Bovendien hebben de gladde oppervlakken zeer weinig onderhoud nodig.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo