Bedrijfsnieuws

Viviane Herrygers is nieuwe Directeur bij Victor

Viviane Herrygers is nieuwe Directeur bij Victor
Viviane Herrygers
Durabrik Group wijst Viviane Herrygers aan als Directeur voor Marketing & Business Unit Victor. Sinds begin mei maakt Viviane Herrygers deel uit van de Durabrik groep waar ze de functie van Directeur Marketing & Business Unit Victor invult. In deze combifunctie zal ze het marketing beleid van Durabrik Group strategisch aansturen. Daarnaast wordt ze Directeur van Victor. Victor is de tak binnen de groep die zich richt op renovaties en nieuwbouw op grond van de klant.

Viviane Herrygers over haar nieuwe functie bij Durabrik Group: “Ik voel dat Durabrik als groep zeer nauw aansluit bij mijn persoonlijke waarden. Deze functie past in mijn professionele doelstelling om de verantwoordelijkheid te dragen van een bestaande business unit en zo de drijvende kracht te zijn om de organisatie mee te doen groeien in omzet, duurzaamheid en klantentevredenheid. Ik start met een grote ambitie om het beste te halen uit deze groep en kijk al uit naar toekomstige projecten.”

Viviane heeft 25 jaar professionele ervaring in verschillende industrieën zoals ICT, Farmacie & Medisch, Technologie en in de non-profit. In 1996 startte ze bij Tele Atlas, later opgekocht door TomTom, waar ze tijdens haar 12-jarige carrière in verschillende functies heel wat sales en management-ervaring opdeed. Vorig jaar werd Viviane Herrygers Algemeen Directeur van de non-profit organisatie Herita waar ze de integratie van 3 non-profit entiteiten heeft geleid. Vandaag geeft ze haar carrière een nieuwe wending bij Durabrik Group.

Naast haar werk bij Durabrik Group is Viviane Herrygers sinds 2012 actief als adviseur-expert voor een KMO adviesraad te West Vlaanderen.

Viviane zal voor de groep een ruime ervaring meebrengen op het vlak van Sales, Marketing, Engineering en Customer Management; en dit alles voor zowel B2B als B2C. Viviane licht verder toe: “ Ik wil graag directe klantencontacten onderhouden om een goede voeling te hebben met de markt, de trends, de competitie en de noden. Deze wil ik dan integreren in de visie en organisatiestrategie om zo nieuwe concepten te ontwikkelen en te vertalen in gedragen oplossingen, producten en diensten. Voor mij is het belangrijk om een goed uitgebouwde organisatie op te zetten met de gepaste processen, metingen en rapporteringen.”

Opmerkelijk feit: met de komst van Viviane Herrygers bestaat de helft van het directiecomité van Durabrik Group uit vrouwen. CEO Joost Callens over de aanwerving van Viviane: “ Viviane is een uitermate dynamische dame met een jarenlange senior management ervaring . Viviane is niet alleen heel sterk op het vlak van marketing en sales, maar heeft ook uitmuntende competenties ontwikkeld op het vlak van people management. Haar managementstijl is heel menselijk en waarden gedreven, wat perfect aansluit bij onze bedrijfscultuur.”

Ook interessant


Build for Life