Algemeen

Vijfde woonseminar op 13 en 14 december in Kortrijk

Voor de vijfde maal organiseert de Stad Kortrijk zijn jaarlijks woonseminar in de Concertstudio aan het Conservatoriumplein (vlakbij het station) te Kortrijk.
De vorige woonseminars, in casu, ‘Passieve ontwikkeling in woonprojecten’ (2008), ‘Meer rijwoningen, minder appartementen’ (2009), ‘(On)betaalbaarheid wonen en woningen’ (2010) en ‘Moeten lokale overheden zelf betaalbare woningen (laten) bouwen?’ (2011), hebben reeds heel wat debat losgeweekt in de brede wereld van woonvastgoed en huisvesting.

Deze jonge traditie wil men verder zetten. Dit jaar is er zelfs anderhalve dag van gemaakt.

Eerst organiseert men een gespecialiseerde studienamiddag op donderdag 13 december 2012 (14 uur – 18 uur) rond BOUWBLOKRENOVATIE. Vier sprekers met empirische knowhow en de voorstelling van een praktisch handboek “Bouwblokrenovatie” zullen heel wat werkers op het woonveld inspiratie en informatie geven.

Op vrijdag 14 december 2012 (9.30 uur-18 uur) wordt het feitelijke woonseminar onder de noemer NIEUWE TRENDS IN WOONPROJECTEN gehouden. Een weeral geïnteresseerd en interessant publiek van ontwikkelaars, lokale bestuurders, stedenbouwkundigen, architecten, ambtenaren ruimtelijke ordening en huisvesting, huizenbouwers, investeerders, sociale huisvestingsmaatschappijen, … krijgen dit jaar zeven lezingen van experten en professionelen.

U kan inschrijven voor twee formules.
Ofwel wilt u enkel aan de studienamiddag op donderdag deelnemen. Voor 40 Euro (33,06 Euro + 21% btw) ontvangt u dan een exemplaar van het nieuwe boek “Bouwblokrenovatie. Kwaliteitsverbetering van woningen in kwetsbare wijken. Praktische handleiding” (LannooCampus), een warme ontvangst, een frisse receptie en een boeiende namiddag.
Ofwel wilt u aan het feitelijke woonseminar op vrijdag deelnemen. Voor 200 Euro (165,29 Euro + 21% btw) ontvangt u, naast bovenstaand pakket (u kan dus gratis deelnemen aan de studienamiddag op donderdag, mits reservatie), tevens een exemplaar van het nieuwe boek “Woontrends en woonmarkten” (LannooCampus), de ontvangst, lunch en receptie en een spraakmakend seminar op vrijdag.

Inschrijven kan met een mail naar filip.canfyn@kortrijk.be met vermelding van naam, organisatie of firma, volledig adres, eventueel btw-nummer en gewenste formule (40 of 200 Euro). Dan ontvangt u een factuur en pas na betaling is uw inschrijving definitief.

Ook interessant


Build for Life