Interieur

Vier Halloween met Histor: griezelig gezellig

Vier Halloween met Histor: griezelig gezellig
Geen Halloween zonder lichtgevende pompoenen met gemene oogjes en een grijnzende glimlach. Met de nieuwe decoratieverf van Histor breng je deze griezelige maar gezellige najaarsfeer zo in huis. Perfect Finish Glow in the dark licht op in het donker en zorgt voor een geelgroen gloei-effect. Daarnaast lanceert Histor Perfect Finish Magneetverf, voor muren... met aantrek. Met deze twee nieuwe decoratieverven maakt Histor het Specialties-aanbod van niet-alledaagse effecten extra spannend.

NIEUW: Perfect Finish Glow in the dark

Schitterende muren – letterlijk en figuurlijk – creëer je met de nieuwe Perfect Finish Glow in the dark van Histor. Deze decoratieverf licht op in het donker en geeft, na voldoende blootstelling aan licht, 30 tot 45 minuten een geelgroen gloei-effect. Met deze zijdeglanzende, transparante afwerking creëer je in een handomdraai een nooit gezien resultaat.

Bijzonder inspirerend met Halloween voor de deur: van griezelige pompoenen tot enge spoken die ’s nachts tot leven komen! Maar even ideaal om de kinderkamer creatief te decoreren. Wedden dat je kleine rebel veel beter slaapt onder een heldere sterrenhemel…

Perfect Finish Glow in the dark is bedoeld voor toepassing binnenshuis en geschikt voor behandelde ondergronden zoals beton, gipsplaat, gipskarton, goed vastzittend glasvezelbehang en ondergronden die al behandeld zijn met een muurverflaag. Verkrijgbaar in verpakking van 1 liter, goed voor 5 tot 7 m2 lichtgevend oppervlak.

Adviesverkoopprijs: 33,45 euro incl. btw/ 1 l (5 – 7 m2)

NIEUW: Perfect Finish Magneetverf

Aantrekkelijke muren én muren met aantrek krijg je met de nieuwe Perfect Finish Magneetverf. Deze decoratieve verf mist zijn effect niet: je muur ziet eruit als een gewone muur, maar met het voordeel dat magneten blijven hangen.

Toepasbaar in het hele huis! Leuk om je nieuwe vakantiefoto’s in de living op te hangen. Handig om je bureau wat op te ruimen zonder die belangrijke notities uit het oog te verliezen. Ideaal om je boodschappenlijstje in de keuken een vaste plek te geven. En heel creatief om de kinderkamer in te richten: van tekeningen ophangen tot wekelijks idolenposters wisselen…

Perfect Finish Magneetverf is standaard grijs, maar kan je gemakkelijk overschilderen. De verf is bedoeld voor toepassing binnenshuis en geschikt voor gladde (steenachtige) ondergronden, glad pleisterwerk, gips en gipskarton. Verkrijgbaar in 0,5 l.

Adviesverkoopprijs: 33,45 euro incl. btw / 0,5 l (2,5 m2 )