Algemeen

Verrassende wedstrijd op de Wavin stand tijdens Batibouw 2014

Wavin België organiseert tijdens Batibouw 2014 een verrassende wedstrijd, waarmee bezoekers kans maken op Sony Playstation 4. Batibouw is in België de grootste vakbeurs voor de bouwsector, alsmede de grootste publieksbeurs rond bouwen, verbouwen en interieurinrichting. Installateurs van sanitair en verwarmingssystemen, handelaren in sanitair, architecten en studiebureaus kunnen hier kennismaken met Wavins complete assortiment oplossingen voor de aan- en afvoer van heet en koud water. De stand van Wavin (standnummer 12-109) staat in hal 12 (verwarming, airco en ventilatie).

Test de smartFIX steekkoppelingen

Wavin op Batibouw 2014Nog nooit verliep het leggen van aanvoerleidingen voor heet en koud water zo snel. Met de smartFIX steekkoppelingen van Wavin legt men in geen tijd en met een minimum aan gereedschap leidingen aan die gegarandeerd lekdicht zijn. De smartFIX koppelingen zijn dan ook ATG gecertificeerd. Bezoekers van de Wavin stand op Batibouw kunnen zichzelf vergewissen van de kwaliteit van de smartFIX koppelingen in een wedstrijd “buishangen”. De twee deelnemers die het langst aan een buis met een smartFIX koppeling blijven hangen, winnen een Sony Playstation 4.

Compleet assortiment totaaloplossingen

Tijdens BATIBOUW presenteert Wavin haar brede assortiment oplossingen voor de aanvoer van warm en koud leidingwater, binnenhuisafvoer en hemelwaterafvoer. De installateur vindt er alle oplossingen onder één dak. Voor de aan- en afvoer van water biedt Wavin systemen die de professional absolute zekerheid bieden en bovendien snel en efficiënt geïnstalleerd kunnen worden. Voor de aanvoer van drinkwater en water voor sanitair heeft de installateur de keuze tussen kunststof of messing perskoppelingen en kunststof steekfittingen, in combinatie met de flexibele en betrouwbare Alupex leidingen. Voor de afvoer kan men kiezen voor PVC, PE en PP óf Wavin AS, de kampioen onder de geluidsarme afvoersystemen. Voor de afvoer van regenwater biedt Wavin zowel het traditionele PVC afvoersysteem aan als een afvoeroplossing door onderdruk. Hiernaast zit ook het bufferen en infiltreren van regenwater in het DNA van Wavin, evenals complete rioleringssystemen

U vindt Wavin op de Batibouw 2014 in Paleis 12 op stand 109

Wavin op Batibouw 2014

Ook interessant


Build for Life