Algemeen

Verrassende tattoo-actie Wavin tijdens Batibouw 2013

Wavin België is van 21 februari tot en met 3 maart 2013 vertegenwoordigd op de bouwbeurs Batibouw in Brussels Expo. Rondom de beurs organiseert Wavin een verrassende tatoeage-actie, waarmee bezoekers kans maken op een iPad mini.
Installateurs van sanitair en verwarmingssystemen, handelaren in sanitair, architecten en studiebureaus kunnen op Batibouw kennismaken met Wavins complete assortiment oplossingen voor de aan- en afvoer van heet en koud water.

Wavin forever
Speciaal voor Batibouw heeft Wavin een winactie op touw gezet. Via diverse kanalen verspreidt Wavin voorafgaand aan de beurs de ‘Wavin forever-tatoeage. Wavin daagt deelnemers uit om een opvallende foto van (zichzelf en) de tatoeage te maken en deze te uploaden op www.wavin.be. Bezoekers van Batibouw kunnen dit tevens ter plekke op de stand van Wavin doen. Na afloop van de beurs trekt Wavin uit alle inzendingen de winnaar van de iPad mini Wi-Fi 16GB. Ook de deelnemer met de origineelste foto wint eenzelfde iPad mini.

Compleet assortiment totaaloplossingen
Tijdens Batibouw presenteert Wavin haar brede assortiment oplossingen voor de aanvoer van warm en koud leidingwater, binnenhuisafvoer en hemelwaterafvoer. De installateur vindt er alle oplossingen onder één dak. Voor de aan- en afvoer van water biedt Wavin systemen die de professional absolute zekerheid bieden en bovendien snel en efficiënt geïnstalleerd kunnen worden. Voor de aanvoer van drinkwater en water voor sanitair heeft de installateur de keuze tussen kunststof of messing perskoppelingen en kunststof steekfittingen, in combinatie met de flexibele en betrouwbare Alupex leidingen. Voor de afvoer kan men kiezen voor PVC, PE en PP óf Wavin AS, de kampioen onder de geluidsarme afvoersystemen. Voor de afvoer van regenwater biedt Wavin zowel het traditionele PVC afvoersysteem aan als een afvoeroplossing door onderdruk. Hiernaast zit ook hetbufferen en infiltreren van regenwater in Wavins DNA, evenals complete rioleringssystemen.

Tekenend is de ontwikkeling van Wavin als aanbieder van producten en systemen tot leverancier van intelligente totaaloplossingen met een focus op duurzame ontwikkeling.

Wavin staat op Batibouw 2013: standnummer 12-109 in hal 12 (verwarming, airco en ventilatie).
Build for Life