Dossier Batibouw

Velux lanceert nieuwe generatie Cabrio op Batibouw 2015

  BE   29 januari 2015 Bron: Two Cents
Velux lanceert nieuwe generatie Cabrio op Batibouw 2015
Zolders worden vaak louter als opbergplaats gebruikt en volgestouwd met dozen en allerhande spullen die men elders niet kwijt kan. Nochtans kan men hier een mooie extra woonruimte maken. Dankzij het Cabrio systeem van Velux krijgt de woonruimte ook een plaats in de zon. Dit unieke venstersysteem biedt een instant-balkon onder het dak waardoor de bewoners maximaal genieten van het natuurlijke licht en een prachtig uitzicht! De nieuwste generatie Cabrio die ter gelegenheid van Batibouw 2015 wordt gelanceerd, kent afmetingen van 114cm breed en 252cm hoog.

De gebruiker opent gewoon het bovenkozijn, duwt het onderkozijn naar buiten en de buitenwereld ligt aan zijn voeten. Bij het openen van het onderste deel komt aan beide zijden de geďntegreerde borstwering naar boven die de veiligheid van het systeem garanderen. Het systeem is voorzien van een ventilatieklep waardoor men ook zonder het venster te openen, kan genieten van natuurlijke ventilatie. Daarnaast zijn ze Pick&Click uitgerust voor de plaatsing van perfect passende Velux binnengordijnen.

Velux Cabrio XXL op Batibouw 2015

Doordat het beschikbaar is in 3-voudige beglazing, leent het zich ook uitstekend voor lage-energiewoningen. Behalve voor de zolderkamer is het uiteraard ook uitermate geschikt voor een dakappartement/penthouse.

Belgische primeur op Batibouw 2015

U vindt Valux op Batibouw 2015 in Paleis 4, stand 214.

Richtprijs: €2.386,00 € exclusief BTW en installatie, voor de XXL-versie (114cm x 252cm)
Beschikbare afmetingen (BxH) : Cabrio XXL 114 cm x 252 cm en Cabrio 94 cm x 252 cm, met drievoudig glas.

Velux Cabrio XXL op Batibouw 2015

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo