Binnenafwerking

Velux en Disney lanceren Star Wars-kinderkamerdecoratie

Velux en Disney lanceren Star Wars-kinderkamerdecoratie
Op 16 december 2015 wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de Star Wars-saga met de wereldpremière van “Star Wars: The Force Awakens”. De lancering van de film betekent niet alleen een zevende episode voor deze fantasiewereld; ze tilt ook de bestaande samenwerking tussen Disney en de Velux Groep naar een nieuw melkwegstelsel. De "Star Wars & Velux Galactic Night Collection" bestaat uit vier verduisteringsgordijnen speciaal ontworpen voor de kinderkamer. Ze bevorderen rust en creativiteit, wat essentieel is voor onze toekomstige generaties en een centrale doelstelling is van de Velux Groep.

De Velux Groep werd in 1941 opgericht om licht en frisse lucht in woningen te brengen. Velux heeft de voortdurende ambitie om ruimtes vorm te geven die de individuele behoeften aan daglicht in elke kamer van het huis ondersteunen. Een belangrijk onderdeel hiervan is de kinderkamer, waar niet alleen wordt geslapen, maar ook gespeeld; een ruimte waarvoor bijgevolg meer creativiteit en functionaliteit is vereist op het gebied van decoratie.

Velux heeft zich altijd zeer betrokken gevoeld bij de kinderkamer en in 2014 heeft de samenwerking tussen de Velux Groep en Disney geleid tot een fraaie collectie gordijnen met de alom geliefde Disney-personages. Om in te spelen op de verbeelding van nog meer kinderen, wordt het gamma uitgebreid met een nieuwe collectie gordijnen rond het Star Wars-thema. De “Star Wars & Velux Galactic Night Collection” is geïnspireerd op Star Wars: “The Force Awakens” en bestaat uit vier fantastische, exclusieve ontwerpen die in nauwe samenwerking met Disney tot stand zijn gekomen.

Ontwerp op verzoek

Velux - Star WarsAls marktleider vindt de Velux Groep bij de ontwikkeling en lancering van nieuwe producten niets zo belangrijk als innovatie en eigentijdse ontwerpen. Niet alleen in termen van functionaliteit en kwaliteit, maar ook van relevantie. Verschillende studies hebben reeds het belang van voldoende slaap in een gezonde woning aangetoond en dit heeft tot een toename van de vraag naar verduisteringsgordijnen voor alle leeftijden geleid. De Velux Groep heeft hierop voortgeborduurd en is verheugd de "Star Wars & Velux Galactic Night Collection" voor te stellen. Hiermee wordt het aanbod voor kinderen uitgebreid en het bedrijf verbonden met een van de werelden die het meest tot de verbeelding spreekt: Star Wars. Kent Holm, Vice President Global Product Management bij de Velux Groep, legt uit:

"Als de Velux Groep ontwerpsamenwerkingen aangaat, streven wij ernaar de grenzen in de markt te verleggen en de consumenten ideale oplossingen te bieden voor het hele gezin. Gezien de enorme kracht en populariteit van Star Wars hebben we de perfecte samenwerking gevonden voor de ontwikkeling van nieuwe producten voor kinderen en jonge tieners, die oud genoeg zijn om te beslissen over hun eigen kamer zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit en de kwaliteit die hun ouders verwachten. Het is de bedoeling dat de "Star Wars & Velux Galactic Night Collection" overdag inspireert tot gespeelde gevechten tussen goed en kwaad, terwijl 's avonds en 's nachts de optimale verduistering is gegarandeerd die van zo'n groot belang is voor een goede nachtrust."

De "Star Wars & Velux Galactic Night Collection" biedt zowel kinderen als hun ouders de kans om te kiezen voor een product met een groot voordeel, want het Star Wars-universum heeft toegewijde fans van alle leeftijden en biedt een unieke gemeenschap met een immense universele populariteit.

De collectie bestaat uit vier Star Wars -ontwerpen, twee met de klassieke personages en universa "Darth Vader" en "The Death Star", en twee geïnspireerd op The Force Awakens: "Kylo Ren" en "Robots". De ontwerpen, op posterformaat ter grootte van een volledig dakraam, maken de personages levensecht. Of men nu de held of de duistere kracht is, met de verduisteringsgordijnen bepaalt men zelf hoeveel licht er overdag en 's nachts in de kamer mag.

Velux Star Wars collectie

De collectie biedt ook een perfecte plug-en-play-oplossing die gemakkelijk te installeren is dankzij de Velux Pick & Click!™-technologie.

De “Star Wars & Velux Galactic Night Collection” is al vanaf maart 2016 te bestellen in België.

Ook interessant