Interieur

Fleur de kinderkamer op met posters en deurstickers

Het is natuurlijk geen wedstrijd met vriendinnen, zussen of buren, maar het feit is wel dat iedere moeder voor haar kind de allerleukste baby- of kinderkamer wenst. Dus halen we de creativiteit vanuit onze tenen en nemen we alleen genoegen met originele en gave producten. Die ene muur in de kinderkamer, waar geen kast voor staat en geen commode… wat zullen we daarmee doen? Het is voor menig ouders een pittig vraagstuk. Want het moet lief zijn, maar ook weer niet te zoet en het liefst ook iets van mooie boodschap hebben.

Webwinkel Klein & Fijn heeft iets leuks en brengt een geweldige serie nieuwe posters van DecoDeco. En dan niet één poster, maar direct een mooie set van twee bijpassende posters. Met teksten als “Dream Big Little One” of “Twinkle twinkle, little star, How I wonder where you are”, creëer je in één klap dat gezellige sfeertje in de kinderkamer waar je naar op zoek was. De olifanten, uilen, herten en luchtballonnen passen geweldig in zowel een jongens- als meisjeskamer.

Het fijne aan een poster is dat het geen permanente versiering, zoals behang of een muurschildering, is. Dus mocht je na een tijdje willen wisselen of liever iets anders met de muur willen doen, dan is dat geen enkel probleem!

posters en deurstickers van decodeco

Vrolijke deurstickers

We vallen direct met de deur in huis… DecoDeco lanceert namelijk vier vrolijke nieuwe deurstickers. Is de baby- of kinderkamer nog wat saai en kan deze nog wel een extra boost gebruiken? Of heb je niet veel ruimte in de kinderkamer? Wat dacht je dan van zo’n vrolijke dierensticker op de deur. Er zijn vier varianten verkrijgbaar, namelijk een konijn, panda, poes en rendier. Ze worden geleverd op 1 vel, waar je gemakkelijk de onderdelen vanaf haalt en zelf kunt plakken. Ideaal… want zo passen de stickers dus op iedere deur.

De nieuwe posters en deurstickers zijn vrolijk en eigentijds en n heel goed te combineren met tal van andere leuke accessoires die je eveneens bij Klein & Fijn kunt shoppen. Op de website www.kleinenfijn.nl kun je met één druk op de knop alles in de door jou gewenste kleur vinden. Hoe handig is dat?!

Ook interessant