Interieur

Reis de wereld rond met muurdecoratie National Geographic

Reis de wereld rond met muurdecoratie National Geographic
De nieuwe interieurlijn National Geographic laat je een stukje van de wereld zien. Trek de natuur in, verdiep je in een ongekende wereld en laat je meeslepen door intense kleuren en subtiele dessins. Ontdek vervolgens je favoriete bestemming en breng buiten… binnen. Check-in met National Geographic en volg de ervaren interieurgidsen Feel at Home en Home Interiors.

National Geographic – by Home Interiors

Dat de aarde een onuitputtelijke bron van inspiratie kan zijn, bewijst de nieuwe collectie behangpapier National Geographic. In een waaier van kleuren, dessins en sferen reis je de hele wereld rond. Volg je avontuurlijke genen en breng een stukje tropisch regenwoud in huis. Of laat je verrassen door de pracht en puurheid van de lotusbloem. Kortom, ontdek je favoriete reisbestemming in de vier nieuwe gamma’s vliesbehang van National Geographic:

• OCEANIA – Met de reeks ‘Papunya’ stap je in de wereld van de Aboriginals, waar kunst eerder een collectieve symbolentaal is dan een individuele uiting. Zo lijken veel kunstwerken abstract maar hebben ze duidelijk connecties met het land waar de kunstenaars wonen en hun gewoontes. Verken de rijke cultuur van de Aboriginals en de typische ‘dot-paintings’ met gekleurde stippen en motieven die vaak ‘dreaming’-ervaringen weergeven, een centraal thema in de Aboriginals-kunst. Papunya wordt uitgebracht in de kleuren spicy, sand grey en sand ochre.

• ASIA – Wie houdt van een oosters accent in huis, zal zich thuis voelen in Asia. National Geographic telt drie aparte collecties in vier zachte tinten: sun, blue sky, rose smoke en cherry. ‘Macao’ zet het dessin van de lotusbloem centraal, zoals die ook is terug te vinden op de vlag van het kleine stadseiland Macao aan de zuidelijke kust van China. Het dessin van ‘Bombay’ wordt extra belicht door parelmoerglanspigmenten, terwijl ‘Agra’ als kleurrijke uni een stijlvol alternatief biedt.

• AFRICA – Etnische motieven en speelse lijnen kenmerken het behangpapier ‘Zanzibar’ en ‘Gao’. De kleuren zijn diep en warm met dark earth, ivory, henna en ochre als typische Afrika-tinten. Ideaal voor een rustgevend interieur, waarbij het behang met reliëf voor een onverwachte blikvanger zorgt.

• AMERICAS – Bijzonder expressief is de collectie Americas, waar opvallende dessins en felle keuren stijlvol in elkaar op gaan. Samara (in aubergine, rust, tropical green, blue sea) neemt je mee naar de zonnige baaien, koraalriffen en exotische bloemen van Costa Rica. Met Liana en Eden (in rust, tropical green, ivory) waan je je even in het tropische regenwoud…

• De Esperanza-collectie met haar reliëf in ‘ton sur ton’ wordt in negen schakeringen uitgebracht die perfect te combineren zijn met de thema’s Oceania, Africa en Americas. De negen kleuren op een rij: aubergine, tropical green, rust, blue sea, sand, henna, ochre, ivory en dark earth.

Praktische info
Prijzen behangpapier: van 39,95 tot 41,95 euro / rol
Keuze in vliesbehang en vliesbehang met reliëf

National Geographic – by Feel at Home

De nieuwe collectie stickers en decoratieve accessoires van National Geographic by Feel at Home brengt de vier hoeken van de wereld samen: van Afrikaanse maskers als grote muurstickers tot kunstzinnige Art Squares en wandklokken die knipogen naar de symbolische kunst van de Aboriginals. Ook leuk en origineel: een gigantische wereldsticker die je als krijtbord kan gebruiken. Kortom, reis de wereld rond bij je thuis.

Praktische info
Prijzen muurstickers: van 14,95 tot 39,95 euro (prijs op aanvraag)
Prijzen accessoires: muurjuwelen en muurdecoratie: 7,95 euro