Beveiliging

Veilig op vakantie dankzij de smarthome-producten van Imou

Veilig op vakantie dankzij de smarthome-producten van Imou
Met de snelle en simpele installatie van een Imou beveiligingscamera zorg je ervoor dat je huis goed beveiligd achterblijft en kan je zonder zorgen genieten van je vakantie.

Langzaamaan krijgen steeds meer Europese landen de code geel. Dat betekent dat we nu eindelijk de zomervakantie kunnen plannen zonder ons al te druk te maken over het coronavirus. Helaas betekent dit ook dat pre-corona zorgen weer de hoek om komen kijken, zoals woninginbraak. De inbraakbarometer van Interpolis heeft nu al laten zien dat woninginbraken met 36% zijn gestegen sinds de versoepelingen. De trend kan deze zomer doorzetten en dan zitten we weer op het niveau van woninginbraken van voor de coronapandemie, zo wordt geschreven door de Telegraaf.

Nederlanders en Belgen moeten hun woning goed beveiligen, denk hierbij vooral aan de voordeur. Daarnaast worden in de Telegraaf nog een aantal andere tips genoemd, zoals een lamp die automatisch aan en uit gaat. Maar wil je met een nóg veiliger gevoel de deur uit? Dat kan! Bijvoorbeeld met de thuisbeveiligingsproducten van Imou. Dankzij de Bullet 2S 4MP- en Cruiser-outdoorcamera’s, die het bedrijf onlangs in Nederland, België en Duitsland heeft geïntroduceerd, weet je namelijk zeker dat je huis goed in de gaten wordt gehouden – ook als je er zelf niet bent.

Bullet 2S 4MP – Weg met ongenode gasten

’s Nachts en overdag een perfect beveiligd huis? Dat bereik je met de eenvoudig te installeren Bullet 2S. Deze beveiligingscamera voor binnen en buiten is uitgerust met full-color-nachtvisie, waardoor alle beelden – dus ook gedurende de nacht – super helder worden opgenomen. De camera is vanzelfsprekend goed bestand tegen een flinke zomerbui en biedt naast cloudopslag ook de mogelijkheid tot lokale SD-kaartopslag zodat de camera ook offline te gebruiken. Daarnaast heeft de Bullet 2S 4MP een two-way-talk speaker waardoor je met mensen die bij de deur staan kunt praten – ook gewoon vanuit je luie stoel in het zonnige Frankrijk, wat niet verkeerd klinkt. Ook is de 4MP camera uitgerust met AI-persoonsidentificatie met instant notificaties naar gekoppelde apparaten. Staat er een ongenode gast op je terrein? Dan kan je handmatig de spotlights en sirene activeren om indringers te verjagen. Ook is deze functie in te stellen volgens tijdschema’s, zodat de spotlights en sirenes tijdens een vooraf bepaalde periode vanzelf aangaan als er iemand onuitgenodigd in de buurt van je huis komt. Dat is nog eens ontspannen vakantie vieren.

De Bullet 2S 4MP heeft een adviesprijs van 119,99 euro en is verkrijgbaar bij Coolblue, Mediamarkt, Bol.com en andere verkooppunten in Nederland en België.

Veilig op vakantie dankzij de smarthome-producten van Imou
Bullet 2S 4MP

Cruiser 4MP – Helder zicht op elke hoek van je huis

Ook de Cruiser 4MP van Imou houdt je woning scherp in de gaten en is al net zo eenvoudig te installeren. De vier megapixel camera zorgt voor ongekende kwaliteit van de beveiligingsbeelden en is net als de Bullet 2S zowel overdag als ’s nachts te gebruiken in full-color. De nachtvisie-modus zorgt daarnaast voor helderheid alsof het klaarlichte dag is, zelfs als er minimale straatverlichting is. Dat zicht wordt nog beter omdat de camera tot 355° kan meedraaien en tot 90° kan worden gekanteld, waardoor je echt élke hoek rondom het huis goed in beeld krijgt. De beelden kunnen online opgeslagen worden in de cloud of lokaal door gebruik te maken van een SD-kaart. Verder beschikt de camera over smart tracking en human detection, waarmee mensen snel herkend en gevolgd kunnen worden. Je kunt zelf instellen of je een seintje op je smartphone wil ontvangen als er iemand gedetecteerd is in een bepaalde zelf gemarkeerde zone. En als dat een ongewenste gast is, verjaag je die snel met de functie Active Deterrence. De Active Deterrence activeert een spotlight en een alarm als een ongewenste gast in de zone bij je huis komt die je vooraf hebt gemarkeerd. De Cruiser heeft bovendien een speaker waarmee two-way-talk mogelijk is, zodat je bijvoorbeeld de pakketbezorger instructies kunt geven terwijl jij lekker op het strand ligt te zonnen.

De Cruiser heeft een adviesprijs van 139,99 euro en is verkrijgbaar bij Coolblue, Mediamarkt, Bol.com en andere verkooppunten in Nederland en België.

Veilig op vakantie dankzij de smarthome-producten van Imou
Cruiser 4MP

Ook interessant