Slimmere toegang tot woning met Yale en Philips Hue

28 april 2021 Bron: Hopscotch
Slimmere toegang tot woning met Yale en Philips Hue
Yale, de specialist op het gebied van huisbeveiliging, heeft zojuist een samenwerking aangekondigd met Philips Hue, de marktleider op het gebied van slimme verlichting. Dankzij de integratie zullen consumenten die Philips Hue gebruiken in combinatie met het gloednieuwe, gemotoriseerde slimme deurslot Linus® van Yale profiteren van geweldige nieuwe functionaliteiten.

Hoe fijn zou het zijn als de verlichting in de gang aangaat zodra de deur van het slot wordt gedraaid? Of een trucje te hebben om niet te vergeten het licht uit te doen als je van huis weggaat? De nieuwe integratie van Philips Hue en het slimme deurslot Linus® biedt precies dat!

Slimmere toegang tot woning met Yale en Philips Hue
''Als merk streven we ernaar om onze producten voortdurend te verbeteren en zijn we erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking met Philips Hue. Het is zeker een geweldige aanvulling op ons bestaande portfolio van vertrouwde partners en één die onze consumenten nieuwe functionaliteiten zal bieden, net na de recente lancering van het slimme deurslot Linus®'' - zegt Kate Clark, Managing Director Yale EMEA

De Yale alarmsystemen werken al samen met Philips Hue van Signify. Deze integratie biedt een extra beveiligingsfunctie door licht en geluid te combineren om indringers af te schrikken. Tegelijkertijd kunnen huiseigenaren met eigen ogen zien dat hun huis goed beschermd is.

"Als toonaangevend bedrijf op het gebied van slimme verlichting zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van de connectiviteit van Philips Hue met smart home oplossingen. Hierdoor hebben we een sterk ecosysteem van partnerbedrijven en 'Friends of Hue', zoals Yale", zegt Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue bij Signify. "Samen met Yale helpen we consumenten veiligheid en gemoedsrust te bieden door de voordelen van slimme sloten te combineren met die van slimme verlichting." - voegt hij toe.
De integratie met Linus® zal consumenten nog meer gemoedsrust geven, wetende dat hun huis veilig is – ongeacht waar ze zijn én ze laten genieten van de magie van een echt gepersonaliseerde smart home ervaring.
Zodra het slimme deurslot Linus® op de deur is gemonteerd en Philips Hue in huis is geïnstalleerd, kunnen consumenten genieten van deze geweldige nieuwe functies:
  • Sfeervol thuiskomen: Kom thuis in een gezellig en sfeervol verlicht huis. De deur wordt automatisch ontgrendeld terwijl de lampen aanspringen bij binnenkomst.
  • Zorgeloos van huis: Ga met een gerust hart de deur uit. Met één druk op de Yale Smart Keypad wordt de deur vergrendeld en de verlichting uitgeschakeld zodra men van huis weggaat. Het is ook mogelijk de verlichting automatisch in te schakelen, zodat het net lijkt of er iemand thuis is.
  • Warm welkom voor gasten: Met lampen die automatisch aangaan en een voordeur die eenvoudig ontgrendeld wordt met een smartphone of keypad, wordt er gegarandeerd een warm welkom gecreëerd voor gasten.

Deursloten en verlichting spelen zo'n belangrijke rol in onze huizen dat het volkomen logisch is om ze te integreren en optimaal te beheren. Met beide hebben we meerdere malen per dag te maken en zij zijn verder geëvolueerd dan hun oorspronkelijke basisfuncties. Door toegangsbeheer en verlichting te integreren, kunnen consumenten hun voordeur nog slimmer maken.

Slimmere toegang tot woning met Yale en Philips Hue
Als toonaangevende leverancier van smart home beveiligingsoplossingen waarop miljoenen mensen wereldwijd vertrouwen, streven we ernaar ons ecosysteem van slimme producten uit te breiden en integraties met vertrouwde partners aan te bieden om de smart home ervaring van consumenten te verbeteren.

Consumenten hoeven alleen maar de Yale Access en/of Philips Hue app te openen om aan de slag te gaan.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo