Veel nieuwigheden van Recticel Insulation tijdens BIS 2014

  BE   19 augustus 2014 Bron: Recticel Insulation
Veel nieuwigheden van Recticel Insulation tijdens BIS 2014
Combodeco Home
Wie isolatieplannen heeft, moet dit jaar meer dan ooit een bezoek brengen aan de stand van Recticel Insulation tijdens de BIS beurs (stand 1438 in Hal 1). U komt er alles te weten over de energiezuinige woning van de toekomst. Bovendien pakt de isolatiefabrikant dit jaar uit met heel wat nieuwe isolatieproducten en –concepten voor zowel renovatie als nieuwbouw waarmee u nu al voldoet aan de eisen van morgen.

NIEUW bij Recticel Insulation

Recticel Insulation heeft heel wat nieuws! We lichten hier graag een tipje van de sluier op. Kom naar BIS, bezoek de Recticel stand (nr. 1438) en ontdek het zelf.

ACTIE

www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag

Vraag tijdens BIS op onze stand, of thuis online via onze site, een offerte aan voor het plaatsen van dak-, zolder- of gevelisolatie van Recticel® Insulation, en laat de werken uitvoeren door een erkend Recticel® plaatser. U kunt dan maximaal € 300 korting ontvangen: € 150 voor dak- of zolderisolatie en € 150 voor gevelisolatie. De isolatiecheque zelf ontvangt u op onze stand op de BIS-beurs (nr. 1438). Opgelet: deze actie is onderhevig aan alle voorwaarden vermeld op de cheque zelf.

 • Zo dun, en toch zo goed isolerend: dat was al het motto van Eurowall. De nieuwe Eurowall 21 spouwisolatie gaat nog een stap verder, met een isolatiewaarde die nog 10% beter is (λd volgens EN 12677: 0,021 W/mK, de beste op de markt voor PIR isolatieplaten). Ook qua duurzaamheid zit u gebeiteld, want zo bespaart u stevig op uw energiefactuur. Dankzij de tand- en groefverbinding van de isolatieplaten (kliksysteem) creëert u moeiteloos een doorlopend isolatieschild. De reflecterende bekleding aan de spouwkant zorgt daarnaast voor een nog betere isolatie. De matgrijze zijde van de isolatieplaten is alkalibestendig. Eurowall 21 isolatieplaten zijn waterafstotend en vormvast, met een uitstekende isolatiewaarde die behouden blijft.

Eurowall® 21 spouwisolatie
Eurowall® 21 spouwisolatie

 • Het Powerroof concept voor hellende daken is uitgebreid met Powerroof Max isolatie. Bij deze isolatieplaten is de dampopen onderdakfolie al op voorhand verkleefd én er is een rasterbedrukking. Dit maakt het plaatsen van de dakisolatie nog sneller en eenvoudiger. Meer weten over Powerroof Max dakisolatie? Vraag snel uw documentatie en een gratis en vrijblijvende offerte aan (zie www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag)

 • Ook Eurofloor vloerisolatie is nu nóg beter. Er is een nieuwe variant beschikbaar, Eurofloor 300, met een nóg betere druksterkte, namelijk 300 kPa (3 kg/cm²) bij 10% vervorming). Deze plaat is dus perfect geschikt voor het opnemen van hoge belastingen. Eurofloor 300 vloerisolatieplaten hebben nu ook een kleiner formaat. Voor uw nieuwbouw- of renovatieproject is dit dan ook de beste keuze om snel elk type gebouw doeltreffend te isoleren.

 • Wie langs binnen wil isoleren, kiest voor Eurothane G, de ideale binnenisolatie met een nieuw, handiger formaat. Eurothane G van Recticel Insulation combineert isolatie, dampscherm en giskartonplaat in één. Er is nu een nieuwe plaat beschikbaar met een nóg handiger en compacter formaat, namelijk 1200 mm x 600 mm. Deze kleinere platen zijn uitermate praktisch om te gebruiken om uw zolder te isoleren

 • Wie nog een stap verder wil gaan in afwerking, kan nu ook kiezen voor het nieuwe Combodeco Home isolatiesysteem voor hellende daken en wanden. Met dit all-in-one systeem kiest u voor een blijvende, hoge isolatie én heeft u meteen ook een blijvende, hoge afwerkingsgraad. Dit uiterst kwalitatieve isolatiesysteem bestaat uit superisolerende platen met een duurzame toplaag (8 mm). Deze sterke, krasvaste afwerkingsplaat is standaard wit van kleur en zorgt voor een prachtige, esthetische uitstraling. Na bevestiging blijven de naden zichtbaar, wat een mooi en uniek visueel aspect creëert. Met Combodeco Home gaan de werken vooruit: na plaatsing hoeft u de platen niet meer af te werken en te schilderen of te behangen. Combodeco® Home isolatieplaten hebben een handig formaat (1200 x 600 mm) en bestaan in drie isolatiediktes: 81 mm (RD 3,50 m²K/W), 100 mm (RD 4,30 m²K/W) en 120 mm (RD 5,20 m²K/W).


Lees ook:

 • Bouw & Wonen Partners:
 • Recticel
 • Wienerberger
 • Credishop
 • Loxone
 • bouwinfo