Vloerbekleding

Veel kleur en bijzondere patronen met emco schoonloopzones

Veel kleur en bijzondere patronen met emco schoonloopzones
Naast hoogwaardige entreematten levert emco een omvangrijk assortiment schoonloopzones met elf exclusieve series. Deze schoonloopzones zijn onlangs uitgebreid met vier series: CONTURA, PRESTIGE, INNOVA en CARE. Bij elke serie kunt u kiezen uit bijzondere patronen en reliëfs en vele kleuren. Voor u betekent dit: nog meer ontwerpvrijheid, meer toepassingsmogelijkheden en een keus voor kwaliteit en duurzaamheid.

De schoonloopzone is een technisch en qua vormgeving doordacht product met een hoge kwaliteit. Geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld hotels, openbare gebouwen, kantoren en zorgcentra. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de meeste series ook geschikt voor rolstoelen en loophulpmiddelen. Daarnaast voldoen alle series aan de slipgevoeligheid DS volgens EN 13893 en brandklassen Bfl-s1 of Cfl-s1 volgens EN13501-1.

De schoonloopzone kan in een uitsparing op maat worden gesneden, of los op de vloer als tapijtmat met afwerkrand worden gelegd. De rolbreedtes variëren van 100 tot 200 cm. Bovendien is de schoonloopzone uitermate geschikt als 3e zone in het effectieve 3-zone reinigingssysteem voor entrees. Dankzij de vele mogelijkheden en hoogwaardige uitstraling geeft dat de entree de finishing touch!

Ook interessant